مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهام

شرکت به ما یک سهام داد که من به دوستم با یه قرارداد دستی مبلغ 6 میلیون فروختم تعداد 2400 عدد ولی الان افزایش سرمایه داده شرکت و تعداد سهام بالا رفته الان میخوام بدونم همون 2400 باید بدم بهش دیگه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام واگذاری سهام در شرکت های مختلف متفاوت است و باید بطور رسمی و به اطلاع شرکت رسانیده شود