مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهام

سلام من قرارداد واگذاری سهام شرکت را به شخص حقیقی دارم که ۱۰۰ سهم خرید و پیش قراردادی به امضا اعضا و خود ایشان رسید بعد از چند مدت که میخواستیم ثبت در ثبت شرکتها کنیم پشیمان شد و من به مبلغ خرید ایشان نزد او چک دارم حال او میخواهد شکایت کند چه کنم با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد اظهارنامه مطالبه چكهاي اماني را براي طرف بفرستيد سپس دادخواست استرداد ان چكها را تقديم دادگاه نماييد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام اظهارنامه ای برای استرداد چک ها نزد وی ارسال کنید در صورت عدم استرداد به لحاظ جلوگیری از هزینه زیاد دادرسی شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اظهار نامه ای مبنی بر استرداد چک ها ارسال کنید