مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن صلاحیت مادر برای حضانت

بنده تقریبا دو ماه هست که زنم طلاق گرفته دادگاه حضانت بچه 6 ساله رو به او داد واینکه ایشان از 7 صبح تا 7 شب سر کار هستند و بچه پیش مادرایشان هست آیا من میتوانم درخواست بدهم که ایشان صلاحیت نگه داشتن بچه رو ندارند و بگیرم بچه رو از ایشان؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری درخواست دهید
زیرا فارغ از اینکه حضانت برعهده چه کسی است
ملاک مصلحت طفل است که دادگاه باید مدنظر قرار دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست بدهید شانس هم دارید اما شانس بیشتر با ایشان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.
توجه داشته باشید شما نیز اگر بخواهید حضانت را بگیرید با همین شرایط شاید بدتر از آن بخواهید اقدام کنید.