مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت حق مشاع در ساختمان

با سلام و احترام بنده سه سال پیش یه خونه ازیه ساختمان دوطبقه تک واحدی،طبقه هم کف و طبقه اول که من خریدم یه پارکینگ مشاع وحیاط مشاع داره ومن راه برای حیاط ندارم طبقه همکفی داخل حیاط قبل از سکونت من اتاق ساخته وازحیاط کامل استفاده میکنه وداخل پارکینگ هم دوچرخه وسایل گذاشته و میگه من اجازه آوردن ماشینم وداخل ندارم ودرضمن روی پشت بام هم ماهواره داره وهم وسایل گذاشته وهمش روی پشت بام با ماهواره اش ور میرود لطفاً من و راهنمایی کنید چطور میتونم از این آقا شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست ایجاد مزاحمت بدهین و الزام به همکاری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در ساختمان مربوطه مشاعات است باید طرفین حق استفاده داشته باشند اقدام به شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قسمت‌های مشاعی ساختمان، طبق قانون، متعلق به تمامی ساکنین است و هیچ یک از ساکنین نمی‌توانند استفاده اختصاصی داشته باشند.
از همین رو شما می‌توانید اقدام به طرح دعوای ممانعت از حق بفرمائید.
در وهله اول پیشنهاد بر این است که از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر قسمت مشاع ساختمان یا باید تمام مالکین با هم توافق کنند استفاده کنند یا دیگری بدون رضایت شخص دیگر امکان استفاده ندارد