مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
حدود ۲۰ سال پیش پس از مرگ پدر بزرگم، دایی من با مادر و خاله ام مصالحه کرد و امضا گرفت و تنها یک چهارم از میزان ارثی که بهشان میرسید را به آنها داد، با توجه به اینکه مادر و خاله ام نسبت به حق شان نا آگاه بودند و رابطه خانوادگی مانع از اعتراض میشد، آیا میتوان در حال حاضر نسبت به گرفتن باقی حقشان دادخواستی تنظیم کرد و حق خود را گرفت؟
سپاس

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
اگر مصالحه از طریق تنظیم صلحنامه رسمی در دفترخانه انجام شده امکان برگشت نیست در غیر این صورت لازم به توضیح بیشتر از سوی حضرتعالی است که صلح به چه ترتیب برقرار شده و آیا کتبا سندی تنظیم گردیده یا خیر

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام.مفاد و متن صلح نامه میتواند بسیار موثر در ارایه یک راه حل وتصمیم نهایی باشد.در صورت امکان از یک مشاور مجرب استفاده نمایید