مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام خانمی کارمند که شوهرش فوت کرده سهم الارث او یک هشتم اعلام شده ایا به دلیل شریک بودن و کار مند بودن ارث بیشتر هم میبرد

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

خیر. اموالی که به نام شوهر باشد سهم الارث زن از آن در صورتی که شوهر دارای فرزند باشد یک هشتم و در صورتی که شوهر فرزندی نداشته باشد یک چهارم است. و این شراکت در اموال باید به صورت رسمی به نام شما ثبت شده باشد و ارتباطی با تقسیم ارث پیدا نمی کند و سهم الارث زن طبق قانون همان خواهد بود. در صورتی که در شراکت مثلاً چند دانگ از سند رسمی به اسم شما باشد، سهم شما متعلق به خودتان است و ربطی به سایر ورثه ندارد.