مشاوره حقوقی رایگان - ملک بدون سند

سلام پدرم فوت شده و ی خونه تو شهر با سند ثبت داریم و ی تیکه زمین کشاورزی که ارثیه بابا بزرگم بوده و بهمون رسیده و همچنین ی خونه تو روستا که الان عمم ساکنه چون هم سهمیه بابام بوده و هم عمم. الان سوالم اینه که زمین کشاورزی و اون خونه روستایی که هیچ سندی ندارن و از بابا بزرگم بهمون رسیده چه روندی داره برای تقسیم به من و خواهر و برادرام، آیا چون سند ندارن مشکل قضایی پیش نمیاد برامون؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متصالح یا همان شخص صلح شونده به نفع آن، فوت کند ، عقد صلح باطل است و مالک میتواند مال خود را به شخص دیگری دهد و یا صلح کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به شما نیز سهم پدرتان می رسد.
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست تحریر و مهر و موم ترکه و تقسیم ترکه