مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تحویل ملک

سلام.وقت بخیر. من یک واحد اپارتمان پیش خرید کردم که موعد تحویل ۲۰/۱۲/۹۴ بوده. ولی تا این لحظه ملک اماده تحویل نیست. و من برج ۷ سال ۹۵ هم درخواست تامین دلیل دادم که ملک اماده تحویل نیست و کارشناس بردم.الان میخوام طبق قرار داد روزانه ۴۰ هزار تومان به عنوان خسارت تاخیر از مبلغی که برای تحویل باید پرداخت کنم کم کنم. امکان داره همچین چیزی که بخوام اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
بله شما میتوانید با ارائه دادخواست نسبت به تاخیر بر مبنای قرارداد (خسارت قراردادی)که تعیین کرده اید با مراجعه به دادگاه حقوق خود را مطالبه نمایید .

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام.بله با تقدیم دادخواست الزام به تحویل یک واحد با مشخصات فوق و پرداخت خسارت قراردادی تاخیر انجام تعهد از مورخ..... روزانه به مبلغ 40هزارتومان و هزینه ها و خسارات دادرسی.نظر کارشناس و قرارداد فی مابین هم ضمیمه پرونده گردد.