مشاوره حقوقی رایگان - عقد تضامنی

با سلام و احترام؛اگر در یک بند متمم قرارداد پیش فروش آمده باشد:در صورتی که تا مورخ 30/11/94 واحد تکمیل و تحویل نگردد پیش فروشنده،سازنده و مالک مکلف هستند مبلغ دو میلیون تومانبه پیش خریدار بپردازند. و در بند بعدی آمده است:خسارت تاخیر در تحویل از باقی مانده ثمن معامله که به پیش فروشنده پرداخت می شود کسر خواهد شد:با توجه به این دو بند متمم آیا خسارت تاخیر در تحویل تضامنی محسوب می شود یا بالمناصفه و یا اینکه چون گفته شده از ثمن باقی مانده پیش فروشنده کسر خواهد شد پس فقط شامل پیش فروشنده می شود.از زحمات شما بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر ثمن معامله را به طور کامل پرداخت کرده باشید که آن دو میلیون تومان به صورت جداگانه پرداخت می شود و اگر ثمن معامله را به طور کامل پرداخت نکرده باشید، مبلغ دو میلیون تومان از ثمن کسر خواهد شد. با توجه به متنی که درج کرده اید حالت تضامنی ندارد. بهتر بود خسارت عدم تحویل به موقع را مبلغ مشخصی به ازای هر یک روز تأخیر درج می کردید.