مشاوره حقوقی رایگان - متمم قرارداد پیش فروش

سلام

از سال 97 قرارداد پیمانکاری ساخت آپارتمانم رو با یک پیمانکار شروع کردم و هنوز واحدم رو به من تحویل نداده. بقیه اعضا رو هم تهدید کرده که باید متمم قرارداد رو امضا کنید و پول بیشتر بدید با اینکه توی قرارداد اصلی خبری از متمم نبوده.
بهانش هم اینه که چون تحریم بوده و کرونا نساخته و الانم میگه اگر پول ندین یک طرفه فسخ میکنم و فقط پولتون بهتون برمیگردونم در صورتی که در قرارداد حق اینکار رو نداره چون من به همه تعهداتم عمل کردم.
یک سری از اعضا ترسیدن و متمم رو امضا کردن و پول بیشتر دادند.
میخوام ببینم الان من باید‌چکار کنم.؟
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید و امکان فسخ قرارداد وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست قرارداد متمم را مطالعه کنید اگر به نفع شما است می‌توانید امضا کنید