مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش فروش

با سلام. من یک آپارتمان به صورت پیش فروش از سازنده آپارتمان خریداری کردم که ذکر شده هر کدام چک ها پاس نشود میتواند یک طرفه فسخ شود. اینجانب همه چک ها را به موقع داده ام. یکی از چک ها که مبلغ 20 میلیون است، به سازنده که نیاز مالی داشتند 15 میلیون جلوتر از چک کمک کردم و رسید هم دستی دارم که در دادگاه رسید را قبول کردند. ایشان قرار بود بعد از دادن پنج تومن دیگر چک را به من بدهند که با هم توافق داشتیم که با زرنگی چک را برگشت زده و از طرف بانک نیز به من اطلاعی بابت برگشت چک به من اعلام نشد. بعد ماه‌ ها من دو و نیم چک برگشت خورده بوده و من طی این ماه‌ها بار ها بابت این که پنج تومن سازنده را بدهم به او میگفتم ولی نگو از عمد پنج تومن را قبول نمی‌کرد تا چک را ندهد تا کار ها با زرنگی و برگشت چک پیش برود.
با توجه به رسید دستی که روی آن تاریخ و شماره چک هم نوشته شده و سازنده در دادگاه رسید را قبول کرده، می‌تواند بابت برگشت چک معامله را فسخ کند؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
وکیل بگیرید نیاز به دفاع قوی دارید