مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تخلیه

با سلام و تشکر.
بنده 2 ماه هست که قراردادم تمام شده. از 6 ماه قبل به شدت دنبال مغازه بودم که به تازگی تونستم پیدا کنم.
ملک رو تخلیه کردم و آماده تحویل به موجر هست. در قرارداد هم صریحا قید شده که بابت هر روز تاخیر در تخلیه مبلغ 200،000 تومان جریمه میشم.

آیا بعد از گذشت 60 روز ایشون میتونه مبلغ 12 میلیون از ودیعه بنده کم کنه؟
با توجه به کرونا و شرایط کاسبی موجود واقعا ظالمانه نیست؟
اگر خواست همچین کاری کنه آیا اگر شکایت کنم بر اساس اون بند ستاد کرونا به من حق نمیدن؟

پاسخ ها :

خسارت تاخیر تخلیه ملک در دوران کرونا خسارت تاخیر تخلیه مستاجر خسارت تاخیر در تخلیه ملک خسارت تاخیر تحویل ملک مستاجر موجر کرونا