مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام مهلت مستاجر بنده به پایان رسیده و از بنده سه ماه مهلت خواسته. میخواستم بدونم اگه بعد از سه ماه مهلت تخلیه نکرد و کار به شکایت کشید آیا جریمه دیرکرد در تخلیه که در اجاره نامه روزی صد تومان تعیین شده است از زمان اتمام قرارداد که سه ماه پیش بوده محاسبه می‌شود یا از تاریخ ثبت شکایت؟ آیا نیازی هست برای این سه ماه مهلت قرارداد نوشته شود؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز اگر شما الان توافق کنید که برای سه ماه مهلت تمدید بشه دیگر جریمه دیرکرد تخلیه بی معنی هست...در ضمن اجاره این مدت به اندازه اجاره بهای خودتان هست
فقط پشت قرارداد این مهلت ذکر بشه تا بعد از این تاریخ بتوانید دعوای تخلیه مطرح کنید