مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تخلیه ملک اجاره ای پس از ابلاغ حضوری مامور کلانتری دادگاه

با سلام .
بنده از خردادماه پیگیر تخلیه ملک به فروش رسیده هستم. از شورای حل اختلاف 2 بار درخواست مطالبه جرائم تاخیر تخلیه داشتم و خسارات وارده و اجور معوقه را داشتم و متاسفانه فقط اجور معوقه را تا 3 ماه پیش از تخلیه محاسبه کردند و درخواست خسارت تاخیر تخلیه و خسارات وارده بدون جوابیه و اعلان نظر بوده است .
همچنین بعد از مراجعه مامور کلانتری دادگستری، مستاجرم از امضا صورتجلسه خودداری کرد. مدت قانونی هم سپری شد. برای تخلیه ملک به شعبه اجرای احکام مراجعه کردم و گفتن درخواست قضایی قفل ساز بدم .این درخواست را در دفتر قضایی دادم. این کار چقدر زمان میبره تا تملک تخلیه و تحویلم بشه. و خسارات و جرائم که توسط شورای حل اختلاف بدون نظریه و محاسبات بوده چه میشه. پول پیش ملک در حساب دادسرا میباشه و نگرانم که بعد از تخلیه ملک، کل پول به مستاجر مسترد بشه و هیچی از خسارات وارده به من دست منا نگیره. چکار باید بکنم. راهنمایی بفرمایین. ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت خسارات وارده باید دادخواست بدهید