مشاوره حقوقی رایگان - قول فسخ قولنامه ماشین در تاریخ مقرر اما بیعانه رو ندادن

از درج آگهی یه پراید پسندیدم اما بعد بیعانه فهمیدم هم ماشین بدرد کارم نمیخوره هم سه تومن کم دارم زنگ زدم گفنم ماشین رو بفروش پولموچهار میلیون بوده را بده اما هرگز پاسخ نداد پرینت بانک هست قولنامه هست اما اون خونه رفتم کسی درو باز نکرد بانک رفتم جواب نگرفتم برای حادثه تلخ بیماری دخترم ایران نبودم الان سه سال شده چیکار کنم چون هیچی ندارم بعد تصادف دخترم چون گواهینامه نداشت

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد تنظیم نموده‌اید می‌بایست مطابق آن عمل نمایید مگر آنکه به دلیل قانونی بتوانید فسخ کنید