مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه خرید خودرو

با سلام من حدود 1 ماه پیش یک خودرو از سایت درج آگهی دیدم و قرار ملاقات گذاشتیم و مبلغ 3 میلیون بیعانه دادم تا فرداش برویم معامله کنیم ولی پولم جور نشد و از خرید منصرف شدم تا یک ماه زنگ میزدم جواب نمیداد تا اینکه شکایت کلاهبرداری کردم و پرونده ارجاع شده به پاسگاه حالا طرف اومده تهدید کرده و میگه که ازت شکایت میکنم بابت کلاهبرداری که بهش زدند آیا میتونه کاری بکنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در عرف بیعانه واریزی قابل استرداد نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می‌توانید مبلغ خود را نیز پس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقأ جرم کلاهبرداری نیست و دعوای شما رد خواهد شد
شما می بایست دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر کلاهبرداری نیست
موضوع حقوقی است و میتوانید اقدام به تنظیم و ثبت دادخواست نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عرفا بیعانه قابل استعداد نیست مگر آنکه شرایط پرونده شما به گونه‌ای باشد که شما چنین توافقی کرده باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مورد کلاهبرداری نیست باید مطالبه وجه ارایه کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، توضیح نداده اید که چرا از شما شکایت کلاهبرداری شده؟ باید شرح دهید که از چه باب از شما شکایت کلاهبرداری صورت گرفته

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه شما نباید از ایشان شکایت کلاهبرداری می‌کردید این اقدام به هیچ عنوان کلاهبرداری نیست از اینکه ایشان سو نیت داشته در پس ندادن پول شکی نیست ولی کلاهبردای نیست و باید طرح دعوی حقوقی می‌کردید کلاهبرداری نیست و رای دادگاه قطعا به نفع شما نیست و در نهایت ایشان شکایت اعاده حیثیت مطرح می‌کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما در مقام تظلم خواهی حق خودتان را خواسته‌اید بنابراین عنصر روانی جرم یعنی همان عمد متصور نیست و شکایت ایشان رد می‌شود و البته ملزم به عودت مبلغ 3 میلیون تومان است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
عنوان اتهامی مطروحه از سوی شما اشتباه است و کلاهبرداری اتفاق نیفتاده است.
دادخواست استرداد وجه بدهید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر
خودتون دارید میگید که خودم منصرف شدم پس طرف مقابل قصد کلاهبرداری نشده و صرفا به تعهد خود در استرداد وجه تخلف کرده که میتونید ازطریق دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه بدین یا شکایت کیفری تحصیل مال نامشروع به شرطی که قبلش اظهارنامه حتما ارسال کنید

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
به نظر می رسد موضوع دارای جنبه حقوقی باشد نه کیفری. بهتر است با تقدیم دادخواست در شورای حل اختلاف نسبت به مطالبه وجه اقدام کنید.