مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده به دلیل عدم انجام تعهد

با سلام
من با سازنده ای تحت عنوان مشارکت در ساخت قرارداد بستم به طوریکه زمین از من و هزینه ساخت از ایشان از ابتدا تا انتها و نوسانات قیمت هم بر عهده ایشان و حتی متریال و نوع و برند اجناس را هم قید کردیم حال سازنده متریال و مصالحی متفاوت از قرارداد کار کرده تحت چه عنوانی میشه در دادگاه شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست الزام به اجرای قراردادمشارکت و دادن خسارت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست الزام ایشان را از طریق دادگاه مطالبه نمایید