مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده

سلام
ملکی رو پیش خرید کردیم نصف بیشتر مبلغ رو هم پرداخت کردیم و قرار بود برج 5 ملک تخریب بشه و ساختش شروع بشه . الان برج 10 هست و هنوز هیچ کاری رو ملک نشده و سازنده تلفنش رو دیگه جواب نمیده . خواستم بدونم باید چیکار کنم از سازنده و املاکی شکایت کنم یا فقط از سازنده و اینکه اصلا این پرونده ها به نتیجه میرسند یا پولمون رفت ?

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای مناسب الزام به انجام تعهد علیه فروشنده طرح کنید