مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه توسط سازنده بدون حق انشعاب آب و پمپ و منبع

با سلام و احترام
بنده یک واحد آپارتمان از یک مجتمع را خریداری کردم. این آپارتمان دارای 42 واحد در دو بلوک 21 واحدی است اما سازنده نه انشعاب آب را تفکیک کرده و حق انشعاب را پرداخته و نه پمپ و منبع برای آن گذاشته و برای ساکنین در طی این سالها هزینه و مشکلات زیادی بوجود آمده است و اکنون واحدها برای رفع این مشکلات باید هزینه های گزافی را متحمل شوند. آیا اینجور خانه ها مجوز ساخت دارند و مهندس ناظر در این زمینه کوتاهی کرده ؟ و آیا می توان از سازنده ملک شکایت کرد تا مجبور به پرداخت این هزینه ها شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکایت از سازنده وجود
دارد و سازنده مکلف است که انشعاب اختصاصی برای هر واحد نصب نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما علم به این موضوع داسته اید و اقدام به خرید کرده اید درحال حاضر نمیتوانید شکایت کنید. اما در غیر این صورت قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر خیلی از مجتمع ها دارای انشعاب آب مشترک هستند و شما اگر قصد دارید انشعاب خود را جدا کنید باید از طریق اداره آب پیگیری کنید.
به نظر بنده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت