مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک

با سلام و احترام
بنده یک فقره چک در وجه فردی صادر و به نام ایشان ثبت سامانه صیاد می کنم.
ضمن این که چک بابت سرمایه گذاری بود و قراردادی هم در همین رابطه فی مابین تنظیم می شود.
در قرار داد تنظیمی، اینگونه عنوان می شود که اینجانب به عنوان طرف اول، موظف خواهم بود که در سررسید وجه مندرج در چک و موضوع قرارداد را در وجه طرف دوم قرارداد تأمین کنم (فقط اصل مبلغ موضوع سرمایه گذاری).
با این توضیح که در قرارداد عنوان می گردد که در صورت کسب سود، 50 درصد از سود برای طرف اول و 50 درصد برای طرف دوم خواهد بود و صحبتی از ضرر و زیان در میان نیست و فقط سود و منفعت.
که در نهایت منتهی به ضرر شدید می شود.
من بحثی در رابطه با اصل مبلغ مندرج در چک ندارم و تضمین کردم و موظف به پرداخت آن هستم.
1- با توجه به وجود قرارداد فی مابین و قید شماره سریال چک در قرارداد، آیا به این چک خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد؟ 1.5 سال هم از موعد چک گذشته است.
2- اگر دادگاه بدوی حکم مبنی بر محکومیت به پرداخت خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک تا زمان اجرای حکم صادر کند و دادگاه تجدیدنظر نیز حکم صادره بدوی را نقض و با توجه به وجود قرارداد فیمابین، از شمول رای وحدت رویه 812 خارج بداند و حکم به بطلان دعوی اولیه خواهان صادر کند، آیا موضوع از موارد قابل طرح در دیوان عالی کشور و اعاده دادرسی است؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت اظهار نظر دقیق نیاز به گفتگوی طرفینی و یا رویت قرارداد می‌باشد بعضی از موارد توسط قانون حمایت می‌شوند و مختص قرارداد تنظیمی فی مابین شما نمی‌باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
خسارت تاخیر تادیه باید پرداخت گردد

جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد دادنامه صادره میباشد