مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند پرداخت وام در تلگرام

سلام در یک کانال تلگرامی یکی هست که میگه وام میدهد و از من خواسته عکس کارت ملی و شماره تلفنم رو بدهم ایا اون فرد میتونه از عکس کارت ملی ام سوء استفاده کند یا به واسطه اون وامی که به من میده واسم مشکل ایجاد کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف عکس کارت ملی یا کپی از کارت ملی نمی‌تواند موجبی برای کلاهبرداری را فراهم آورد.