مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیرات مشاعات توسط یکی از ساکنین

با سلام من مدیر یک آپارتمان چهار طبقه هستم که خودم ساکن طبقه چهارم هستم پشت بام آپارتمان خراب شده و نیاز به تعمیر داشت بقیه همسایه ها سهمشون رو برای تعمیر دادند اما یکی از همسایه ها هزینه رو پرداخت نمیکند دو بار ابلاغیه رفته براش و جواب نداده و اداره ثبت اسناد هم اجراییه فرستاده باز هم جواب نداده اگر برم از دادگاه شکایت کنم حکم این شخص چیه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم می‌توانید از طریق دادگاه حقوقی مطالبه هزینه تعمیرات داشته باشید