مشاوره حقوقی رایگان - ضامن در تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید
چند ماه قبل در یکی از محلات جنوب تهران ، نیروی انتظامی در حال جمع آوری معتادان بودن.
بنده با موتور سیکلت به همراه دخترم در حال رانندگی بودم که ناگهان یکی از معتادان از چنگ پلیس فرار و به خیابان دوید و با بنده که در حال حرکت و رانندگی بودم برخورد و به زمین افتاد.
برای خودم و دخترم و موتور سیکلت هیچ مشکلی پیش نیامد چون سرعت خیلی پایین بود و خیابان شلوغ. ولی معتاد زخمی شد
(البته مردم میگفتند پلیس ، به معتاد حمله کرد و کتک زد ، ولی من ندیدم)

خلاصه موتور بنده به پارکینگ و معتاد به بیمارستان منتقل شدند

پس از چند روز دادیار محترم حکم تصادف غیر عمد و ترک تعقیب پرنده را صادر و پرونده را خاتمه داد
بنده برای آزادی موتور سیکلت اقدام کردم که کلانتری گفت نمیشه ،
معتاد از شما شکایت و پزشک قانونی مبلغ 180 میلیون به نفع معتاد دیه بریده!!! (آب سرد به روی سر من)
مجدد به دادسرا مراجعه کردم که این بار دادیار محترم اعلام کردند برو ضامن با فیش حقوقی بیار

سوال ام اینه که ضامن برای چی؟ و اگر بیارم برای ضامن چه مشکلاتی پیش میاد
و در نهایت چه اتفاقاتی ممکنه برای خودم ، ضامن و موتور سیکلت ام پیش بیاد
اصلا معتاد اجازه داشته که شکایت کنه و حالا ادعای دیه کنه ؟چون من بی تقصیر بودم.
شرمنده که طولانی شد

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

گذاشتن وثیقه تضمینی برای جبران حقوق شاکی و بازگشت شما به دادگاه در موعد مقرر، بایددر صورت محکومیت دیه تعیین شده را پرداخت کنید تا مشکلی برای ایشان پیش نیاید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
موضوع شما مشمول قانون تخلفات رانندگی می‌باشد و معتاد بودن یا نبودن، رفع مسئولیت از شما نمی‌کند، اگر موتور سیکلت شما بیمه داشته و شما نیز دارای گواهینامه باشید پرداخت دیه از شرکت بیمه و الا از جیب شما خواهد بود. البته شما می‌توانید در مراحل دادگاه نیز از خود دفاع نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید