مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف غیر عمد

سلام خسته نباشید موضوع من یکم از بقیه پیچیده تر است 16سال پیش شوهرم با دوستش سوار موتور میشن که موتور پنچر می شه و...دوست شوهرم هوشیاری خود رو از دست میده و خانواده از شوهرم شکایت می کنند و دادگاه سه دیه کامل و 25 درصد دیه حکم صادر می کنند با وضع مالی که داشتیم نمی تونستیم دیه پرداخت کنیم برای همین پیش تقریبا پول یک دیه داده و ما بقی 150 تومان باید بپردازیم با گذشت یک سال با رضایت خانواده اقساط متوقف شدند یعنی قاضی گفت نپردازید لازم به ذکر است فرد مجروح قابل رضایت از شاکی خود ندارد با این که خانواده شاکی خواستار رضایت از شوهرم را دارند اما دادستان رضایت آن ها رو نپذیرفت الان خواستیم دیه رو بپردازیم که در آینده با مشکل روبرو نشویم که می گویند بروز است وباید 23 میلیارد تومان بپردازیم بااین که شوهرم کارگر ساده و همین چند سال شروع به کار کرده خواهشن راهنمایی کنید در ضمن خانواده شاکی فعلا دنبال پرونده نیستن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

باید صبر کنید ببینید وضعیت هوشیاری پیدا میکند یا خیر.و‌یا اعسار بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست شخص به هوشیاری برسد