مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیرکرد وجه قرض داده شده

سلام وعرض ارادت من وجهی را قرض داده و پرسیدم که با فیش بانکی قابل وصول است درجواب اساتید محترم فرمودند بله شکایت کرده همراه‌ با فیش واریزی قابل وصول است آیا پول را با دیرکرد پرداخت باید بپردازد چون به خاطر دیر پرداخت کردن وجه قرضی بنده متحمل هزینه زیادی شدم آیا باشکایت وفیش واریزی بانکی وجه با دیرکرد پرداخت محاسبه میشود برای مبلغ 17 میلیون تومان چقدر دیرکرد پرداخت باید بپردازد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه یا از تاریخ اقامه دادخواست باید پرداخت گردد