مشاوره حقوقی رایگان - معرفی وکیل

سلام بنده صعب العلاج و از کار افتاده کلی اعصاب و روان هستم و یک وکیل گرفتم از به نام خانم ز.ج فرزند ... در اصفهان، ایشون کاملاً از شرایط بیماری من مطلع بودند ولی هی مرتب بهم بی‌احترامی می‌کردن هی می‌گفتن بیماری مریضی فلان منم دیگه صبرم تموم شد و واکنش نشون دادم حالا ایشون واکنش من رو کرده مدرک علیه خودم به اسم تهدید و توهین و رفته رو پرونده در مرحله حساس تجدید نظر استعفا داده و حق الوکاله رو هم گرفته و پس نمیده میگه تازه میتونم ازت شکایتم بکنم و به ضررت هم میشه تازه بابت نگهداری 4 تا تیکه امانت بدون هیچ قرارداد یا اجاره نامه‌ای 4 میلیون تومن هم از من به اسم اجرت المثل نگهداری وسایل پول گرفته
اگر وکیلی اطمینان کامل برای دفاع از من موکل در برابر این کار زشت وکیل سابقم به نام خانم ....فرزند ... داره لطف کنه و با شماره من به شماره
....
تماس بگیرن یا پیام بدن تا در مورد شرایط تنظیم وکالت صحبت کنیم چون من این ظلم برام واقعاً غیر قابل پذیرشه که یک وکیل بخواد حق من رو اینجوری بخوره با اینکه می‌دونه مشکل اعصاب دارم و تحریکم کنه و عکس‌العمل من رو به عنوان تهدید کردن و توهین کردن به وکیل استفاده کنه تا بتونه حق الوکاله رو برداره و راحت استعفا بده؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد