مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام بنده 3 دانگ از شش دانگ خانه پدری را دارا هستم پدر ومادر بنده از دنیا رفته اند من مانده ام با چهار خواهر و یک برادر برادر وخواهران در قید حیاط پدر و مادر به نامردی وقتی پدر فوت شد حتی به مادر سر هم نزدند و مادر مریض من که آلزایمر داشت فشار خون ،نقرس، مشکل ریوی ، مشکل قلبی باطری در قلبشون بود وزنی بسیار مهربان وخوش قلبی بودن خواهر کوچک چون زیر بیمه پدر بود با کلاشی پدر از دنیا رفت با کثافتکاری وهم دست بودن با برادر بزرگم ودر از دنیا رفت من موندم ومادر با اون همه بیماری که دست تنها بودم خواهر بزرگ اصلا نیومد خلاصه نامردی های زیاد کردن الان من میخواهم اذیتشون کنم به خاطر نامردیهاشون که همه رو توضیح میدهم به وقتش الان بنده 3 دنگ خانه ویک سهم پسری از خانه دارم ومیخواهم حداقل 3 سال اینها رو دست به سر کنم تا اولا یاد بگیرن کشتن پدر ومادر برای پول کار درستی نیست ودوما کار بد جواب دارد آیا من میتونم اینکارو بکنم دلم خیلی خونه از دستشون اگه میشه وکالت بنده رو قبول میکنید ؟اگر بله لطفا بفرمایید حق الوکاله چقد میشه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما صرفاً به عنوان شریک می توانید درخواست فروش بدهید و مانع تصرف آنها شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای فروش آن اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما نسبت به سه دانگ مالک و نسبت به سه دانگ دیگر کلیه ورثه حتی خود شما سهیم هستید

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
بله مطابق قانون حق مطالبه سهم خود را دارید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

جهت توضیحات بیشتر و مشاوره ارتباط تلفنی برقرار کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به اخذ دستور فروش مال مشاع نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم میتوانید دستور فروش ملک مشاعی را از دادگاه تقاضا کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت میتوانند درخواست افراز و تقسیم کنند