مشاوره حقوقی رایگان - آزار همسایه

سلام وقت بخیر، من سوالی داشتم در مورد همسایه ای که با سرو صدای وقت و بی وقت ما رو ازار میده چه میشه کرد؟ مثلا صدای موزیکش هر وقت که بخواد زیاد میشه, یا دادو بیداد میکنه با بچه هاش , یا درارو جوری محکم به هم میکوبه که مادرم که ناراحتی قلبی داره تپش قلب میگیره. با حرف حساب و حتی با دعوا هم دست از کارش نمیکشه و بدتر لجبازی میکنه. لطفا یه راهنمایی کنید منو که چجوری این مسئله رو حلش کنم.

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

با سلام . با طرح شکایت با عنوان ایجاد مزاحمت در دادسرای محل با استناد به شهادت ساکنین و در صورت لزوم گزارش 110 اقدام نمایید .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام با طرح شكايت سلب اسايش و ايجاد مزاحمت با وجود دوشاهد ويا استشهاديه و يا گزارش پليس ١١٠ ميتوان اقدام نماييد

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام با طرح شکایت به عنوان مزاحمت در دفترخدمات با شهادت شهود و گزارش پلیس 11٠