مشاوره حقوقی رایگان - میزان حق و حقوق نگهبان مجتمع مسکونی

با عرض سلام خدمت مشاورین محترم اینجانب مدّت 80 روز و روزی 12 ساعت بدون تعطیلات و مرخصی در یک مجتمع مسکونی 29 واحده مشغول کار بودم .. بنده در طول این مدت مبلغ 3/500/000 تومان از مدیران آن مجتمع گرفته ام. میخواستم بدونم چقدر دیگر از آنجا طلبکار هستم .. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حدااقل حقوق برای 80 روز حدود 4/800/000 توان میشود و 320 ساعت اضافه کار هم حدود 3/000/000 تومان و این کمترین مبلغ است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است