مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک قولنامه ای به دو نفر

سلام و ادب
اگر انعقاد یک قولنامه عادی بین دو نفر بیع محسوب میشود و میتوان بعدا به عنوان یک سند مالکیت به آن استناد کرد هر کلاهبرداری می تواند ابتدا با یک دوست یا آشنای خود یک قولنامه صوری منعقد کند بعد دوباره ملک مربوطه را به یک غریبه بفروشد. آن وقت طرف دوم مالک نیست و همان اولی مالک محسوب میشود اینجا تکلیف نفر دوم چیه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و قبلاً به شکل دقیق جواب داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
این مورد ، جرم فروش مال غیر است و مجازات حبس خواهد داشت

در مورد املاکی که با مبایعه‌نامه عادی انتقال پیدا میکند باید تمام شرایط مورد ‌معامله و ضمانت اجرا در قرارداد ذکر گردد
و ابتدا باید ‌مالکیت فروشنده احراز گردد