مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک قولنامه ای به 2 نفر در هر نسخه

با سلام. بنده سال 97 یک واحد آپارتمان را بصورت قولنامه ای فروخته ام ، به این صورت که وقتی پس از تماس تلفنی مشاور املاک و مراجعه من، ایشان مدارک را بررسی نمود و مبالغی به عنوان بیعانه به حسابم واریز کرد و گفت خریدار مشکلی برایش پیش آمده فعلا قولنامه را می‌نویسم بعد از 2 هفته با شما هماهنگ میکنم برای تحویل واحد و مدارک و از قولنامه را با درج مشخصات بنده به عنوان فروشنده و عدم درج مشخصات خریدار به علت حضور نیافتن در آن تاریخ و گرفتن امضا و اثر انگشت از من اقدام نمود، لذا بعد از گذشت 10 روز طی تماس مشاور املاک ، من در محل املاک حاضر شدم که مشاور املاک گفت شخص خریدار از خرید منصرف شده و من خودم خانه شما را خریدم و دوباره دست به دست به کسی دیگر فروخته ام و یک نسخه کاربنی از قولنامه که مشخصات خودش را به عنوان خریدار با خودکار نوشت به من داد و گفت آن 2 نسخه دیگر قولنامه در دست شخص خریدار جدید است ، من هم با استدلال بر امین بودن مشاور املاک پیگیر نشدم ، حالا پس از گذشت چند سال یک نفر مدعی پیدا شده که همان قولنامه را نسخه اصلی و برگ اول قولنامه را دارد که خریدار ایشان است و از بنده و مشاور املاک به عنوان فروش مال غیر شکایت نموده است، ضمنا مشاور املاک قولنامه دارد که سال 98 خودش واحد فوق را از فرد مدعی خریداری کرده !!! لطفاً مشاوره بدهید تا ببینم عاقبت اعتماد من چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام توضیحات ناقص و مبهم بود حتی الامکان بیشتر توضیح دهید تماس بگیرید