مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف قیم

با سلام، پدر من چندین سال است که محجور و دچار تشنج و بیماری سر هستند بعد از ازدواج با مادرم و گذر چند سال با دوتا بچه، مادر پدرم او را از ما گرفته و همسر دیگری برای او گرفتند، بعد از فوت مادر پدرم، همسر دوم وی خود را قیم او میکند و تمام حقوق را دریافت کرده، نفقه مادرم را به مدت ده سال قطع کردند البته سه سال است که مادرم نفقه اش را دریافت میکند، و اکنون پدرم بازنشسته است و حقوق خوبی دارد به علاوه ارث و دارایی و اموال، و همسر دوم برای مادرم تقاضای طلاق کردند و تمام حساب های وی را بسته است، مادرم 60 سال سن دارد و هیچ مال و اموال و دارایی از خود ندارد و مهریه اش هم کم است و من مشغول تحصیل هستم و مجرد، و توانایی پرداخت دستمزد وکیل را هم نداریم، لطفاً راهنمایی بفرمایید، ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه با پرداخت حقوق مالی مادرتان میتواند طلاق دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مهریه نفقه اجرت المثل تنصیف دارایی پرداخت شود تا زوج بتواند طلاق دهد