مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باسلام و احترام
بنده ملکی خریداری کردم پایان کار به عهده ی فروشنده بود حالا پایان کاری که فروشنده برای بنده آورده قید شده است که 14 متر عقب نشینی دارد.حالا از لحاظ زمانی بنده تا کی فرصت دارم که از فروشنده مبلغ عقب نشینی را درخواست نمایم.تاریخ خرید دیماه 1401 .پایان کار شهرداری که گذر اصلاحی خورده مرداد1402.
باسپاس

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اگر در قرارداد می مابین شرط نکرده اید در اولین فرصت مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید