مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه توسط معاودین عراقی

باعرض سلام و خسته نباشید.
بنده یکی ازخانوادهای ایرانیان راند شده از عراق هستم .که به عنوان معاودین عراقی،یا کد6 معروف هستیم.که حدود 10 سال قبل از انقلاب اسلامی به جرم ایرانی بودن از عراق به ایران اخراج شدند.
پدرم که متولد ایران در تاریخ 1318 در مشهد و خودم هم متولد همین شهر درتاریخ 1362 هستم .
پدرم در سال 1361 در فرمانداری مشهد
به عنوان ایرانی تشکیل پرونده داد و کارت های شناسایی به عنوان رانده شدگان از عراق از سوی فرمانداری صادر شد و قرار بوده که بعد از این شناسنامه داده شود.
اما تاکنون نه تنها شناسنامه ندادند بلکه ادعا میکنند که شما افغانستانی هستید . در صورتی که دولت قانونی افغانستان به صورت مکتوب چندین بار افغانی بودن ما را رد کرده و بند و مابقی که مشکل من را دارند بعد از گذشت ده ها سال سر درگم وبلا تکلیف مانده ایم.
لطفاً راهنمای کنید. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا به رییس اداره ثبت احوال اظهارنامه برنید تا شناسنامه صادر نماید اگر ظرف سه ماه اقدامی انجام ندادند از طریق دیوان عدالت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور شناسنامه به طرفیت سازمان ثبت احوال و وزارت خارجه بدهید به دادگاه مشهد اگر نشد بدهید به دیوان عدالت اداری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از طریق اداره امور اتباع خارجه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت برای شما وجود دارد می‌توانید تحت عنوان نشر اکاذیب شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پاسخ قبلی متعلق به سوال شما نمی باشد
پاسخ سوال شما
از طریق دیوان محترم عدالت اداری می‌توانید اقدام نمایید