مشاوره حقوقی رایگان - درباره نخواستن ارث

سلام سالها پیش بر اثر یک اشتباه ثبتی در شناسنامه فردی به جای نام مادر، نام خانم دیگری ثبت شده و اکنون هر دو نفر فوت کرده اند. برای ارث بردن فرد از مادر واقعی چون سایر وراث حاضر به پذیرش نسبت خود با فرد نشده اند؛ لازم است که فرزند بودن وی اثبات شود و ابتدا باید از فرد قبلی سلب نسبت شود. بازماندگان خانم اشتباهی حاضر به شهادت دادن نیستند و ارث وی را هم به نحوی که نمی دانیم بین خود تقسیم کرده اند. یکی از راه های سلب نسبت (و شاید هم یک الزام) ارائه برگه مالیاتی فرد اشتباهی است که بتوان ثابت کرد از وی ارثی به آن فرزند تعلق نگرفته است.عملا تنها چیزی که در دست است یک نام در شناسنامه می باشد و حتی مشخص نیست که مفاصای ارث آن خانم در کجا صادر شده است. با این وضعیت چگونه می توان تقاضای گواهی اداره دارایی کرد؟ در کدام شعبه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات نسب مادری و فرزندی را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به ثبت احوال مراجعه نمایید مدارک خود را ارائه بدهید همچنین می‌توانید دادخواستی برای اثبات نسب طرح کنید