مشاوره حقوقی رایگان - تهیه نقشه هوایی زمین

با سلام
یک قطعه زمین 3000 متری با پلاک ثبتی سال 99 به صورت وکالتی به پدرم رسیده است و دارای اقرارنامه هم میباشد. در زمین به صورت تصرف کسانی اقدام به کاشت درخت و ساخت بنا کرده اند،با پرس و جو متوجه شدیم کسانی با ماده 148 سند گرفته اند.
امسال برای گرفتن سندالمثنی اقدام کردیم و بعداز روزنامه رسمی در مرحله نقشه برداری UTM ساکنان زمین با بیل و کلنگ مانع کار شدند و مراحل گرفتن سند به مشکل خورده.
آیا امکان گرفتن نقشه هوایی وجود دارد؟
از چه ارگانی باید اقدام کنم برای حل کردن موضوع تصرف؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان أخذ نقشه هوایی از زمین مورد اشاره در متن سؤال وجود دارد.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

باید به تصمیم هییت در دادگاه اعتراض کنید و سند باطل شود