مشاوره حقوقی رایگان - تهیه نقشه هوایی زمین

سلام چطور و از کجا میتوانم نقشه هوایی دهه 40 و 50 زمین خود را برای گرفتن مستثنیات تهیه کنم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سازمان نقشه برداری و جغرافیایی نیروهای مسلح امکانپذیر است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق سازمان نقشه برداری و جغرافیایی نیروهای مسلح امکانپذیر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق سازمان نقشه‌برداری و جغرافیایی نیروهای مسلح امکان‌پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعضی از شرکت ها ی مهندسی نقشه برداری ، نقشه هوایی ، زمین خاصی را برای شما ترسیم خواهند کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سازمان نقشه برداری و جغرافیایی نیروهای مسلح امکانپذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کارشناس مربوطه پیگیری کنید.