مشاوره حقوقی رایگان - معرفی زندانی و رفع توقیف وثیقه

سلام خسته نباشید..بنده حدود شش سال پیش بخاطر نگهداری مواد محکوم به حبس شدم که به خاطر اعتراض به رای دادگاه پرونده در حال حاضر و هم اکنون در دیوان در جریان میباشد.و بنده در این مدت با قرار وثیقه آزاد هستم تا صدور رای نهایی..حال سوال من اینکه اون شخصی که وثیقه گذاشته آیا میتونه با توجه به این که پرونده در دیوان در جریان هست حکم جلب بنده رو بگیره یا این که باید صبر کنه تا حکم قطعی صادر بشه..ممنون میشم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به وثیقه گذار این حق را داده است که هروقت بخواهد، با معرفی متهم سند خود را آزاد کند.