مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه زندانی

سلام. من ساکن شهرستان گلپایگان از استان اصفهان‌ هستم. برای پسرم سند خونه ام رو وثیقه گذاشتم. بیست و چهارم این برج برای من ابلاغیه آمد و 10 روز هم برای من حق اعتراض گذاشتن. پسرم به خاطر بیماری آسم که دارد به تهران برای دکتر رفته. آیا من پس فردا میتونم برم اعتراض بزنم و پسرم خودش رو ظرف 3 روز پس از اعتراضم به دادگاه معرفی کنه؟ آیا خونه از طرف دولت مصادره میشه یا نه؟

پاسخ ها :

سند برای وثیقه زندانی مصادره سند وثیقه معرفی زندانی و رفع توقیف وثیقه وثیقه