مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سند وثیقه زندانی و معرفی زندانی به دادگاه

سلام
سال 97 به علت بدهی به مبلغ 400 میلیون تومن محکوم به زندان شدم و به کمک سندی که آن زمان 9 میلیارد ارزش گذاری شد آزاد شده ام، احتمال میدهم مبلغ بدهی با گذشت زمان حدود 1میلیار باشد و مبلغ ملک 14میلیارد براورد شده، در مدت زمان اعلامی جهت معرفی به زندان به علت بیماری نتوانستم خودم را به زندان معرفی کنم، هم اکنون شاکی برای ارزش گذاری ملک اقدام کرده و ملک کارشناسی شده است، من هم خودم را به زندان و اجرای احکام معرفی کردم، دادستان پرونده اعلام کرد که دیگه با من کاری ندارن و روی سند اقدام شده و من آزادم، حالا من نمیخوام جلوی ضامن شرمنده بشم و برام خیلی مهم هست که ضرری به ضامن و ملکش وارد نشه، و قصد دارم به زندان بروم ولی نمیپذیرند، لطفا راهنمایی کنین که در شرایط کنونی چه راهی هست؟
ضمنا از جایی شندیم که برای مزایده یا به حراج گذاشتن ملکی با این قیمت شخص شاکی لازم هست ملغ گزافی بپردازد، لطفا راهنمایی کنین که چطور روی این ملک میتونه اقدام کنه

پاسخ ها :

مزایده ملک وثیقه زندانی معرفی زندانی و رفع توقیف وثیقه رفع توقیف وثیقه آزادسازی سند وثیقه زندانی اعتراض به ضبط وثیقه وثیقه