مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب زندانی

سلام. من براي دايي ام وثيقه منزل رو گذاشتم كه از زندان بیرون بياید و الان براي من اخطاريه آمده كه تا يک ماه ايشون رو معرفي كنم اما دايي من نمي آید. من ميدونم جای ایشون گذاشت و من ميتونم حكم جلب با مامور بگيرم و ايشون رو بگيرم و ببرم و معرفي كنم؟
يعني به من حكم جلب ميدهند؟

پاسخ ها :

حکم جلب زندانی معرفی زندانی و رفع توقیف وثیقه وثیقه زندانی زندانی وثیقه