مشاوره حقوقی رایگان - شرط خروج از کشور در عقدنامه

با سلام ، امکان ثبت چنین چیزی در قباله ی ازدواج وجود دارد : که مرد بدون اجازه ی زن حق خروج از کشور را نداشته باشد؟و اگر بدون اجازه ی زن خارج شد ، زن حق طلاق گرفتن را خواهد داشت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در عقدنامه هر شرطی که ‌خلاف قانون و شرع نباشد میتوان شرط نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر شرطی در نکاح نامه قابل قید است و منع قانونی در این رابطه وجود ندارد.