مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه انتقال ملک به همسر

باسلام همسرم میخواهدبه ازای فروش طلا یک دانگ مغازه به نامم کند میخواهد همین طور پشت قولنامه دستی بنویسد ایا بدون شاهد و بنگاه اعتبار دارد یاخیر؟چه مطلبی بایدنوشته شود که محکم باشه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود علاوه بر تنظیم مبایعه نامه و امضای دو نفر شاهد وکالت بلاعزل محضری نیز از وی اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است همراه با شاهد در بنگاه انجام بگیرد
در خصوص متن از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید تا موارد لازم به شما اعلام شوو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است که به دفترخانه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدون شاهد و بنگاه هم اعتبار دارد. شما در ظهر قولنامه حتماً به شماره رسید مبنی بر انتقال میزان طلا اشاره بفرمائید لیکن توصیه بر این است که قولنامه مستقلی در این زمینه در بنگاه به انضمام شاهدین تنظیم شود و از طریق دفتر اسناد رسمی نیز اقدام شود.