مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک در صورت فوت فروشنده

باسلام قولنامه ای دست نویس متعلق به سال 56 دراختیاردارم (زمین راخریدم ومبلغ کامل پرداخت شده )که فروشنده فوت کرده وورثه یافوت کرده اندیامجهول المکان هستندلطفا بفرمایید بدلیل دست نویس بودن قولنامه چگونه میتوانم سندرسمی دریافت کنم ممنونم

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
دادخواست اتحصار وراث دهید و تقاضای شناسایی وراث را نمایید و سپس علیه وراث اقدام به طرح دعوی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید گواهی انحصار وراثت آنها را اخذ کنید و سپس علیه تمام ورثه طرح دعوا کنید
در غیر این صورت طرح دعوا نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا لازم است که وراث شناسایی شوند برای این کار لازم است که نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید
بعد از شناسایی کامل وراث علیه آنها طرح دعوی کنید
بنابر گفته فوق دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک مالکتی و نسق زمین را داشته باشید می‌توانید درخواست استعلام ثبت و ثبت نام سند نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست حصر وراتت بدهید سپس ورثه راطرف دعویدر خصوص اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق دادگاه باید این کار صورت بگیرد پروسه خاص خود را دارد ابتدای امر باید شناسایی تمامی وراث صورت گیرد اگر فردی از وراث فوت شده وراث حین الفوت او نیز باید شناسایی شود و سپس اقدام به رسیدگی می‌نماید دادگاه باز اثبات دارد چون زمان زیادی از بیع نامه گذشته است باید اسناد و مدارک شما را رویت کنیم

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

اگر سند مالکیت و رسمی وجود داشته باشد امکان پذیر است و در غیر این صورت راه حل دیگه می شود اتخاذ کرد
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات عقد بیع اثبات مالکیت الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع بطرفیت ورثه