مشاوره حقوقی رایگان - عبور کوچه از زمین

سلام وقت به خیر سال 87 زمینی خریداری شده که مطابقت باطرح هادی ذکر شده الان طرح پیشنهادی که یک کوچه هشت متری هست از وسط زمین رد میشه وعملا چیزی از زمین باقی نمیمونه راهنمایی میفرمایید چه اقدامی میشه انجام داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

باید بهای زمین به شما پرداخت گردد
بدون موافقت مالک ، بنیاد مسکن نمیتواند در طرح جامع تفضیلی روستا ، در زمین دیگران کوچه و خیابان قرار بدهد