مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

باسلام.
من اسفند 1401 یه خودرو رو خریداری کردم که صاحب خودرو برگ سبز و پلاک به اسمشون بود. من کامل پول ماشین رو پرداخت کردم و رسیدش روهم دارم و منم تعویض پلاک کردم و برگ سبز خودرو رو به اسم خودم کردم. این خودرو 4 دست فروخته شده. فروشنده اول قسطی خودرو رو فروخته تو قرارداد صلح نوشته شده که اگه اقساط رو خریدار پرداخت نکنه معامله باطل میشه و این قرار داد در تیرماه 1401 نوشته شده حدود 8 ماه قبل از خرید من. حالا فروشنده اول رفته شکایت کرده و تو دادخواست نوشته که که ماشین غیرقانونی تعویض پلاک شده و من باید ماشین رو پس بدم و باید برم حتی پلاک ماشین رو هم به نامش کنم و دادگاه ما یک ماه دیگر هست من میترسم میگم اون قرارداد صلحی که نوشتن باعث بشه من ماشین رو پس بدم و این بین فقط من ضرر کنم پول ماشینم بره.
ممنون میشم از دوستان منو راهنمایی کنن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه فروشنده حق فسخ قرارداد را برای خود گرفته باشد قرارداد اول فسخ میشود و شما باید به طرفیت ایادی قبلی مطالبه ثمن معامله وخسارت را داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه رای قطعی صادر گردد باید مسترد نمایید و بطلان معامله و استرداد ثمن و خسارات را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید در اینجا آن قرارداد اولیه مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر کرد