مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن

من حدود 5ماه پیش به کسی مبلغی قرض دادم ‌بعد دوماه من ازش درخواست کردم گفتن که ندارم و نمیتونم ماه بعدش با کلی اسرار از مبلغ یک میلیون دویست هزار تومن واریز کردن و دیگه از اون موقع پولی ندادن ماه پیش گفتن که این ماه میدن ولی نه تماسی جواب میدن و پیام ها هم میبینن ولی جواب نمیدن من چیکار باید کنم شماره حساب رو دارم فیش واریز هم میتونم از بانک بگیرم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام
.با دریافت فیش واریزی از بانک دعوی مطالبه وجه به طرفیت ایشون مطرح کنید،
اصل بر عدم تبرع می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر و هزینه دادرسی تنظیم شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید