مشاوره حقوقی رایگان - اعسار زندانی

سلام. وقت بخیر و عرض ادب.
پدر 72 ساله‌ و بازنشسته تامین اجتماعی بنده محکوم به پرداخت مبلغی حدود 3میلیارد شدند. پرونده مربوط به ارث و میراث خانوادگی‌ست و شاکیان به هیچ عنوان هیچ گونه رضایتی نمیدهند.
حکم جلب پدرم در مهرماه 1401 اجرا شد و ایشان حدودا 7 ماه در زندان بودند. بعد از آن با مرخصی و ثبت وثیقه در رفت و آمد هستند.
ما(دو فرزند دختر متاهل و مادرم) جز خانه‌ای که به نام ما هست و محل سکونت پدر و ما‌درم هم می باشد هیچ ملک قابل فروشی نداریم. خانه به دلایل اقتصادی متاسفانه فروش نمیرود حتی به ارزشی بسیار بسیار پایین تر از ارزش واقعی.
متاسفانه دادگاه درخواست‌های اعسار متعدد پدرم را صرفا به دلیل محل سکونت ایشان که در منطقه 1 تهران هست نمیپذیرد(صد البته با نفوذ کلامی و … شاکیان). ارائه استشهاد و فیش حقوقی بازنشستگی و استعلام اموال هم تاثیری در رای دادگاه نداشته.
حقیقتا وضعیت پیچیده و بن بست مقابل ماست.
پدر من ناراحتی قلبی و کلیوی دارند.

آیا هیچ راه حل برون رفتی از این وضعیت مقابل ما قرار دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک متعلق به شما باشد و به نام پدرتان نباشد دادگاه باید با درخواست اعسار پدرتان موافقت کند .
بهتر است پدرتان بعد از بازداشت مجدد از زندان دا‌دخواست اعسار بدهد .
اگر ملک متعلق به پدرتان است و قصد بازداشت شدن ندارد می تواند ملک را به عنوان مال معرفی کند که در این صورت طبق نظر کارشناس به فروش می رسد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پزشکی قانونی تشخیص دهد که به علت بیماری قلبی قادر به تحمل حبس نیست ، حبسش نمی کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که ملک به نام پدر شما نباشد و اموالی از ایشان شناسایی نشود بایستی با اعسار ایشان موافقت شود.
از سوی دیگر به دلیل ناراحتی قلبی پدر می‌توانید به ناظر زندان در این خصوص درخواست مربوطه را بدهید.