مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

با سلام.اینجانب دو دانگ از آپارتمان خود را با به صورت یک طرفه به مادرم صلح نمودم و حق فروش و واگذاری و توکیل به غیر را از او ساقط نمودم،وشرط کردم که در هنگام بازنشستگی به جای مورد مصالحه به اندازه ارزش ریالی آن یک واحد آپارتمان برایش بخرم. آیا میتوانم ای صلح نامه را ابطال نمایم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صلح عقدی لازم است امکان فسخ و ابطال نیست مگر تحت شرایطی خاص....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد صلح است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگربه شرط مندرج در صلح نامه(خرید به اندازه ارزش ریالی…)عمل کنید.بله