مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق سرویس در رستوران

سلام وقت بخیر ، بنده صاحب یک رستوران هستم که چندین ماه پیش یک مورد جشن رزرو شده داشتم طی این مراسم به علت اختصاص یک سالن بصورت vip به میهمانان ، حق سرویس لحاظ کردم « برای اولین و اخرین بار تنها همین یک بار این اقدام انجام گرفته از سوی رستوران بنده » . حالا این فرد از بنده شکایت کرده و نامه تعزیرات برام اومده به تعزیرات مراجعه کردم گفتند که 500 میلیون جریمه میشید . حالا سوال من‌ اینه اولا ایا با در نظر گرفتنِ اینکه حق سرویس ممنوعه ، رزرو جشن هم شاملش میشه؟ چون بالاخره یک سالن و یک تیم سرویس دهنده در اختیار مشتری قرار میگیره و سالنشون . دوما ایا اگر هم تخلفی از جانب بنده صورت گرفته باشه «مطابق بنده د ماده 2 ق ت ح » امکان داره اصلا 500 میلیون برای این مورد جریمه بشم ؟
و سوال اخر اینکه چون ماموران تعزیرات گفتن در غیر این صورت بهداشت میاد ریز جزئیاتتون رو میبره بررسی میکنه و ایراد میگیره ، اساسا ممکنه بخاطر شکایت تعزیراتی ، بازرسی و ایراد بهداشتی از رستوران صورت بگیره؟
ممنون میشم پاسخ بدید ?؟

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

تخلف کرده اید و به وکیل مراجعه بکنید تا وارد ماهیت پرونده تون بشه و بتونه بهتر دفاع بکنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع نیاز به بررسی جزییات دارد تا دفاع درستی بتوان از شما کرد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است